A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Hímes tojás bajusszal húsvétra

2013. Március 19., 09:02

Rendszeresen láthatjuk, hogy időről időre felkapottá válik egy forma, egy minta. Mostanában a bajusz minta köszön vissza ránk plakátokon, reklámokban, közösségi oldalakon, különféle bulik dekorációján. Nem maradhat ki a bajusz a húsvéti dekorációk közül se.

Előnye, hogy nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető, nem kell sok eszköz hozzá, még csak nagy kézügyességet se igényel. Mindössze egy tojásra van hozzá szükségünk és egy alkoholos filctollra.

Tojásnak használhatunk főtt tojást vagy kifújt tojást.

A filctollal először megrajzoljuk a bajusz körvonalát, majd kitöltjük a fekete színnel. Nem baj, ha nem teljesen szimmetrikus. Ha nagyon aggódunk, hogy sikerül-e, akkor előtte grafitceruzával előrajzolhatjuk magunknak.

Hímes tojás bajusszal

Milyen legyen a bajusz?

Bármilyen lehet, a fantáziánk szab csak határt, mi is hoztunk néhány formát ötletadónak.

Ha neked úgy jobban tetszik, akkor rajzolhatsz a tojásra szemet is, és papírból kaphat sisakot is.

Nekünk ez az egyszerűbb verzió tetszik jobban.

Nehézségi fok:
Könnyű. Filctollal ügyesen bánó gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk.

 
Csatolt fájlok
Címkék
Értékelés
4 / 5 (7 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
KézművességKöszöntelek a kézműves összefoglaló oldalán. Remélem, hogy néhány ötlet elnyeri a tetszésedet, és sikerül meglepned a családodat vele.
Húsvét ünnepeHúsvét a kereszténység egyik legnagyobb szent ünnepe, úgynevezett "mozgó ünnep". Ezen az oldalon sok hasznos ötletet találsz az ünnepre.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
A hozzászólások betöltése folyamatban van.

A hozzászóláshoz egy érvényes e-mail cím megadása szükséges, de ezt nem tesszük közzé. A hozzászólás maximum 255 karakterből állhat, és HTML tagek használatára nincs lehetőség benne.