A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Miért pont a Varázsceruza?

2007. Szeptember 10., 15:04
(X) Jogosan merül fel a szülőkben a kérdés: hová mehetnék a problémás gyermekemmel? A megoldás Önnek is csak karnyújtásnyira van. Miért szaladgálna a szülő, ha egy helyen megkaphatja a szükséges segítséget?
Varázsceruza

Tudjuk, hogy nem egyszerű feladat megtalálni a gyermeknek a megfelelő szakembert, a megfelelő oktatási intézményt, a segítségnek azt a formáját, amit egyedül sokkal nehezebb lenne megtalálni.

A Varázsceruza Fejlesztő- és Oktatási Központ létrehozásakor a szülők és gyermekeik érdekeit tartottuk szem előtt. Célunk, hogy minél szélesebb körű segítséget tudjunk Önöknek nyújtani, bármilyen gyermekkel kapcsolatos kérdésük, problémájuk merülne fel.

Gyakorló szülők, jól képzett szakemberek alkotják a team-et. Fontosnak érezzük, hogy a gyermekeknek nyújtott segítség mellett a szülőknek is tudjunk felelni mindenféle kérdésére. Próbálunk a gyermeknevelés kérdéseiben is jó tanácsokkal szolgálni, a szülőknek is fel tudjuk ajánlani a szakemberekkel való konzultációt.

A kínálatot igyekszünk a szülők igényeihez igazítani, és ha esetleg nem tudunk Önnek segítséget adni, akkor segítünk megtalálni azt a helyet vagy embert, amit, vagy akit keres.

Mit kínálunk Önöknek és gyermekeiknek?

  • Állapotfelmérés (3 éves kortól)
  • Játékos képességfejlezstő foglalkozások – Iskolára való felkészítés (5- 6 éves kortól)
  • Szenzoros Integrációs Tréning (3-10 éves gyermekeknek)
  • Kognitív fejlesztés iskolás gyermekeknek (7-12 éves gyermekeknek- egyéni és kiscsoportos foglalkozások)
  • Logopédia (3 éves kortól – egyéni és kiscsoportos foglalkozások)
  • Mozgásfejlesztés (3 éves kortól – kiscsoportos)
  • Személyiségfejlesztő programok (óvodás kortól)
  • Szülők segítése, tanácsadás

­Címünk: XIII. Reitter Ferenc u. 120-122.
Telefonszám: 30/626-35-79
Webcím: www.varazsceruza-ghrg.fw.hu

Címkék
Értékelés
4 / 5 (57 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Tanulási nehézségek? Magatartászavar? Beilleszkedési gondok? Mozgásproblémák?Nincs egyedül Ön sem, ha gyermekének ilyen jellegű problémái vannak. Ebben szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani.
Vendég a háznál, interjú Horváth IdávalVan a rádióban a Kossuth adón egy műsor, amely éppúgy segítségére lehet a várandós anyának, mint az aggodalommal teli nagymamának. Pici babáktól az ovisokon át a kamaszokig minden korosztályt érintő témában hallhatunk riportokat, kérdezhetünk szakembereket.
Fogamzásgátlás hormonmentesen: Lea(X)Azt mondják, egy nő két dologért tesz meg mindent: hogy legyen gyereke, vagy éppen ne. Bármelyik élethelyzetben is vagy, biztosan van olyan szakasza az életednek, amikor el kell gondolkodnod arról, hogyan védekezz.
Női naptárEgy nő életében fontos, hogy mindig tisztában legyen az utolsó menstruációjának időpontjával, ezért készítettünk egy nyomtatható kis naptárat.