A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Tanulási nehézségek? Magatartászavar? Beilleszkedési gondok? Mozgásproblémák?

2007. Augusztus 1., 21:24
(X) Nincs egyedül Ön sem, ha gyermekének ilyen jellegű problémái vannak.

Manapság egyre több szülő kerül ilyen helyzetbe. Vannak, akiknél csak egy-egy területen kell segítség. Míg másoknál többféle gonddal kell megküzdeni. Ebben a küzdelemben szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani. Célunk, hogy az Ön gyermekének is csökkenjenek a gondjai, beilleszkedési, tanulási, magatartási problémái.

Ebben képzett szakemberekből álló team lehet a segítségükre:

  • Logopédus
  • Mozgásterapeuta (Delacato-alapozó, Ayres-terápia)
  • Gyermekpszichodrámával foglalkozó szakember
  • Pszichológus
  • Gyógytornász
  • Edző (ovitorna)
  • Gyógypedagógus

A Varázsceruza Oktatási Központ vállalja a gyermekek több irányból történő fejlesztését.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a www.varazsceruza-ghrg.fw.hu honlapon bővebb információkat kaphat rólunk.

Címkék
Értékelés
4 / 5 (39 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Hirtelen csecsemőhalál és megelőzéseBölcsőhalál. Érthetetlen, értelmetlen tragédiát sejtető szó. Bár a jelenségről már a Bibliában is említés esik, mostanában hallunk egyre többet róla.
Mit csináljunk, ha ...?Sok baleset történik az otthonokban, ilyenkor nagyon fontos, hogy szakszerűen és gyorsan el tudjuk dönteni, mit kell tennünk. Szeretnék segítséget nyújtani a leggyakrabban előforduló balesetek szakszerű ellátásában.
Miért pont a Varázsceruza?Jogosan merül fel a szülőkben a kérdés: hová mehetnék a problémás gyermekemmel? A megoldás Önnek is csak karnyújtásnyira van. Miért szaladgálna a szülő, ha egy helyen megkaphatja a szükséges segítséget?
Fogamzásgátlás hormonmentesen: Lea(X)Azt mondják, egy nő két dologért tesz meg mindent: hogy legyen gyereke, vagy éppen ne. Bármelyik élethelyzetben is vagy, biztosan van olyan szakasza az életednek, amikor el kell gondolkodnod arról, hogyan védekezz.