A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Angyalok papírból

2012. December 17., 00:01
Egyszerűen elkészíthető angyal-sor papírból.

Nyomtassuk ki a mellékelt mintát, majd a pontozott vonal mentén harmonikaszerűen hajtogassuk össze a papírt.

Ezután az angyal mintánkat vágjuk körbe, ügyelve arra, hogy papírrétegeink ne mozduljanak el.

A kis fülek segítségével több sor papírangyalt is egymás után tudunk ragasztani. Összeragasztás után az első és az utolsó angyal szárnyáról vágjuk le a fölösleges ragasztó-füleket.

Angyalok papírból

Nehézségi fok:

Közepesen nehéz. Ollóval ügyesen bánó nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk.

Csatolt fájlok
Értékelés
3 / 5 (51 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Adventi naptár 2012December elsejével kezdődően sok családban nyitogatnak adventi naptárt. Idén is virtuális adventi kalendáriummal készültünk nektek, kedves olvasóink.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.