A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Anyák napi képeslap-pályázat

2008. Április 8., 13:24
Az eddigi pályázatainkra sok szép képeslap érkezett, ezért úgy döntöttünk, Anyák napjára is kiírunk egy hasonló felhívást.

A beküldhető képeslap mérete maximum 500x500 pixel lehet, és .bmp formátumú fájlként kell eljuttatni hozzánk. Azok a képeslapok, amelyeknek nem megfelelő a mérete, vagy a fájlformátuma, nem vehetnek részt a pályázaton.

Egy személy több képeslappal is pályázhat.

A képeslap nem lehet obszcén vagy durva, hiszen a weblapot kisgyerekek is látogatják.

A képeslapokat 2008. április 20-án 23 óra 59 percig várom a anyaknapja-palyazat@tyukanyo.hu e-mail címre. /Kérlek, a címet kézzel betűnként írd be a leveleződbe, mert a spamek miatt innen kijelölve és másolva nem a címet másolja pontosan a géped/ Az e-mailben kérlek, írj egy becenevet, ami szerepelhet a képeslap mellett készítőként.

A képeslapok 2008. április 21-én felkerülnek a képeslapküldő Anyák napi kategóriájába.

Nyeremények:

Május 5-én a képeslapküldőben megnézzük, melyik képeslapot hányszor küldték el ismerőseiknek, barátaiknak a weblapunk látogatói. Az első három helyezett képeslap beküldője az alábbi 3 csomagot kapja ajándékba.

I hely - pályázat1. helyezett:
16 szalvéta,
1 fa képkeret,
2 glitter,
Scrapbook matrica,
Varázslatos virág üvegmatrica könyv
II hely - pályázat2. helyezett:
16 szalvéta,
1 fa képkeret,
2 glitter,
Képkeret matrica,
Gyöngycsodák könyv
III hely - pályázat3. helyezett:
16 szalvéta,
1 parafa képkeret,
1 fa gomba
1 glitter,
Betű matrica,
Hógolyózó gyerekek pausz ív
 

Várjuk szeretettel a pályamunkákat.

Eredmények:

I. Ancsika
II. Móncsi
III. Eszter

Köszönjük a képeslapokat.

Címkék
Értékelés
5 / 5 (32 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Vízkereszt ünnepeJanuár 6-án van Vízkereszt, vagy Háromkirályok napja. Ez a karácsonyi ünnepkör zárónapja, a farsang kezdete.
Játék a fórumunkonJátszani jó! És nyerni még jobb. Nézd meg, mit nyerhetsz ebben a hónapban!
Milyen az igazi magyar kokárda?Gyerekként teljesen egyértelmű volt, hogy milyen kokárdát tűzünk fel március 15-re. Nem volt még hivatalosan ünnepnap, de az iskolákban megemlékeztünk róla, olyankor kötelező volt a kokárda.
Karácsonyi készülődésMinden évben Mindenszentek és Halottak napja után a boltok már karácsonyi lázban égnek, csillogóbbnál csillogóbb szépségek kínálják magukat a vásárlóknak. Olyan könnyű elcsábulni valamire, amit aztán sose adunk oda senkinek; miközben még december 24-én délelőtt is rohangálunk valami után, amit valamikor december elején láttunk, de akkor elmulasztottuk megvenni. Jártál már úgy, hogy az utolsó nap kaptál észbe, és futottál, hogy még a boltok bezárása előtt megszerezd, amit elfelejtettél? Gyakran fordul ez elő veled? Szeretnéd, hogy stressz-mentes legyen az ünnep és ne költs feleslegesen sokat?