A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Karácsonyi címlista, hogy ne feledkezzünk meg senkiről!

2011. November 23., 08:49
A mai modern világban már nem divat a képeslapküldés, a legközelebbi rokonoknak, ismerősöknek éppúgy, mint a kollégáknak, ügyfeleknek e-mailes üdvözletet küldünk. De sokkal elegánsabb, személyre szólóbb, ha mégis inkább a papíralapú képeslap mellett döntünk!

Egy-egy idősebb rokonnak, ismerősnek, akik nem használják az internetet, nagy örömet szerezhetünk, ha írunk nekik karácsonyi képeslapot. Törekedjünk rá, hogy ne sablonszöveget írjunk, hanem inkább pár kedves, személyes szót. Még nagyobb lesz az öröm, ha a levél mellé teszünk egy friss családi fényképet is.

Nekem nagyon sokáig cetliken voltak a fontos címek, persze soha nem találtam, amikor kellettek volna. Aztán egyik évben megelégeltem a dolgot és készítettem egy listát, amit egyaránt őrzök a számítógépen és kinyomtatva is a fontos papírok közt. A fórumon találsz egy nyomtatható lapot, amibe beleírhatod a számodra fontos címeket.

Ha postán elküldhető karácsonyi lapot szeretnéd elkészíteni, ahhoz is találhatsz ötleteket a Karácsonyi oldalunkon

Nagyon örülnénk, ha megmutatnád nekünk a saját készítésű üdvözlőkártyádat a fórumon!

Értékelés
5 / 5 (47 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Karácsony, ahogy mi készülünk ráErről az oldalról érhetőek el a Karácsonnyal kapcsolatos cikkeink, versek, mesék, receptek, lakásdekorációk és ajándék ötletek.
Karácsonyi filmajánlóTélen, Karácsony környékén mindannyian szeretünk az otthon melegében kényelmesen, pattogatott kukoricát és süteményeket majszolva "mozizni" a gyerekekkel.
Adventi naptár 2012December elsejével kezdődően sok családban nyitogatnak adventi naptárt. Idén is virtuális adventi kalendáriummal készültünk nektek, kedves olvasóink.
Ünnepi menüA legtöbb családnál a Karácsony nagy össznépi összejövetelt is jelent. Lehet, hogy a szüleidnél, vagy a párod szüleinél ünnepeltek, vagy ha nagyobb gyerekeid vannak, akkor valószínűleg hozzád jönnek haza az ünnepekre.