A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Gesztenye autó

2011. Október 23., 14:45
Gesztenye autó

Ma gesztenyeautót készítettünk, ami szerintem nagyon jól sikerült.

Hozzávalók:
gesztenyék,
egy papírguriga vagy faguriga,
ragasztópisztoly,
gyufaszál

1. 2 gesztenyét kifúrtunk, és egymás tetejére helyeztünk. A felső gesztenyének megrajzoltuk az arcát, majd ráragasztottunk ragasztópisztollyal egy kalapot.

2. A papírhengerre ragasztópisztollyal ráragasztottuk a járgány kerekeit. Ha wc papír-gurigával dolgozunk, inkább nagyobb, szép gesztenyéket válogassunk. A gesztenyéket kb. 20 mp-ig nyomjuk oda alaposan, hogy jól megkössön a ragasztó.

3. A figuránkat szintén helyezzük az autójára, és ragasszuk oda. Már kész is!!!

Címkék
Értékelés
5 / 5 (48 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.
Mobil szellemekkel, denevérrel, halloweeni tökkelHalloweeni hangulatot varázsolhatunk ezzel az egyszerű mobillal. Keressünk neki olyan helyet, ahol jár a levegő, így repkedni fognak a szellemeink, denevérjeink, halloweeni tökjeink.