A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Gyerekkarácsony aranyalbum

Az adventi asztal, vagy a karácsonyfa körül szeretünk énekelni. A Kiskarácsony, nagykarácsony, vagy a Pásztorok, pásztorok még könnyen eszünkbe is jut és még talán 2-3 másik dal is, de ezután komolyan törni kell a fejünket, mit is énekelhetnénk még. Ekkor jön jól egy válogatás-cd.
Zeneker - Gyerekkarácsony aranyalbum

A Gyerekkarácsony aranyalbum az összes klasszikus karácsony- és mikulás-váró dalt tartalmazza, amit már az ovisok is ismerhetnek. Biztosan nem lesz gond senkinek együtt énekelni a cd-n daloló gyerekekkel.

Verseket is hallhatunk, amik igazán meghitt hangulatot varázsolnak a szobánkba ezeken a zimankós téli napokon.

Nálunk már napok óta minden nap hallgatják a gyerekek a cd-t reggeli készülődés, esti lefekvés táján.

Hogy mennyire változik a világ: a Jaj, de pompás fa dalban már nem "sok kis pajtás vigyáz rája", hanem sok kis gyermek; a Hull a pelyhesben pedig nem a nagyszakállú Télapó, hanem a nagyszakállú Mikulás a jó gyerek barátja :) hiába, no, már a gyerekdalok is haladnak a korral.

A lemezen csemege a versek mellett a 4 acapella, zenekíséret nélküli dal. A zeneker másik 2 cd-jéhez hasonlóan ebbe az albumba is belehallgathatunk a weboldalukon.

A cd-t a zeneker jóvoltából hallgathattuk meg, köszönjük nekik.

 
2011. November 28., 09:39
Értékelés
3 / 5 (40 szavazat alapján)