A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Húsvéti képeslap-pályázat

2008. Február 19., 14:59
Valentin napi pályázatunkra sok szép képeslap érkezett, ezért úgy döntöttünk, Húsvétra is kiírunk egy hasonló pályázatot.

A beküldhető képeslap mérete maximum 500x500 pixel lehet, és .bmp formátumú fájlként kell eljuttatni hozzánk. Azok a képeslapok, amelyeknek nem megfelelő a mérete, vagy a fájlformátuma, nem vehetnek részt a pályázaton.

Egy személy több képeslappal is pályázhat.

A képeslap nem lehet obszcén vagy durva, hiszen a weblapot kisgyerekek is látogatják.

A képeslapokat 2008. március 9-én 23 óra 59 percig várjuk a
husvet-palyazat@tyukanyo.hu e-mail címre. /Kérlek, a címet kézzel betűnként írd be a leveleződbe, mert a spamek miatt innen kijelölve és másolva nem a címet másolja pontosan a géped./ Az e-mailben kérljük, írj egy becenevet, ami szerepelhet a képeslap mellett készítőként.

A képeslapok 2008. március 10-én felkerülnek a képeslapküldő Húsvét kategóriájába.

Nyeremények:

Ajándék

A képeslapokat egy zsűri pontozza -a zsűri által a három legszebbnek, legötletesebbnek ítélt képeslap beküldője a képen látható stílusú, Cseh Magi által készített bögrét /2 dl/ kapja ajándékba.

Március 25-én a képeslapküldőben megnézzük, melyik képeslapot hányszor küldték el ismerőseiknek, barátaiknak a weblapunk látogatói. Az első három helyezett képeslap beküldője Budaházi Brigitta Különleges albumok scrapbooking könyvecskéjét kapja dedikálva ajándékba.

Várjuk szeretettel a pályamunkákat.

 

Eredmények:

Ajándék könyv

Zsűri pontozása alapján bögrét kap ajándékba:
I. Ralina
II. Kardszárnyú
III. Kardszárnyú

Látogatók véleménye szerint, könyvet kap ajándékba:
I. Ralina
II.-III. Moncsi

 
KardszárnyúZsűri pontszáma: 20 pont
Elküldve: 31 db
KardszárnyúZsűri pontszáma: 17 pont
Elküldve: 7 db
MoncsiZsűri pontszáma: 15 pont
Elküldve: 62 db
MoncsiZsűri pontszáma: 9 pont
Elküldve: 4 db
MoncsiZsűri pontszáma: 11 pont
Elküldve: 89 db
RalinaZsűri pontszáma: 26 pont
Elküldve: 96 db
DettusZsűri pontszáma: 15 pont
Elküldve: 28 db
 
Címkék
Értékelés
3 / 5 (33 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Vízkereszt ünnepeJanuár 6-án van Vízkereszt, vagy Háromkirályok napja. Ez a karácsonyi ünnepkör zárónapja, a farsang kezdete.
Játék a fórumunkonJátszani jó! És nyerni még jobb. Nézd meg, mit nyerhetsz ebben a hónapban!
Milyen az igazi magyar kokárda?Gyerekként teljesen egyértelmű volt, hogy milyen kokárdát tűzünk fel március 15-re. Nem volt még hivatalosan ünnepnap, de az iskolákban megemlékeztünk róla, olyankor kötelező volt a kokárda.
Karácsonyi készülődésMinden évben Mindenszentek és Halottak napja után a boltok már karácsonyi lázban égnek, csillogóbbnál csillogóbb szépségek kínálják magukat a vásárlóknak. Olyan könnyű elcsábulni valamire, amit aztán sose adunk oda senkinek; miközben még december 24-én délelőtt is rohangálunk valami után, amit valamikor december elején láttunk, de akkor elmulasztottuk megvenni. Jártál már úgy, hogy az utolsó nap kaptál észbe, és futottál, hogy még a boltok bezárása előtt megszerezd, amit elfelejtettél? Gyakran fordul ez elő veled? Szeretnéd, hogy stressz-mentes legyen az ünnep és ne költs feleslegesen sokat?