A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Karácsonyi varázslat - segítsünk a Gólyahír egyesület pártfogoltjainak

Kedves Tyúkanyók és Kiscsibék!

Számos pályázaton vehettetek már részt nálunk, kisebb-nagyobb nyereményekért. Most gondoltunk egy nagyot: tegyünk valami igazán hasznosat, alkossunk valami nemes ügyért együtt.

Ha szeretnél örömet szerezni a Gólyahír egyesület pártfogoltjainak, akkor alkoss valami szépet az idén karácsonyra, aminek hasznát veszik!

A Gólyahír Egyesület elsősorban a krízishelyzetben lévő kismamákért jött létre, akik az esetek nagyobb részében nem tudják vállalni babájukat. Számukra sikerült most vásárolni egy lakást, ami krízislakásként működik, hogy a babájukat biztonságban, segítő szakemberek támogatásával, titkuk megőrzésével tudják hordozni terhességük utolsó hónapjában. Az új krízislakás jelenleg is teltházzal működik, mert az igény hatalmas!

Karácsonyi varázslat

Felajánlásaitokat a most átadott lakás otthonosabbá tételéhez kérjük. Szükség lenne, szívesen látnának szőnyeget, falvédőt, díszpárnákat, takarókat, székpárnát, faliképet, és hasonló kreatív, kézzel készíthető, az otthont melegebbé varázsló berendezési tárgyakat. Szárnyaljon a fantáziátok!

(A berendezési tárgyakon kívül a kismamák nehéz anyagi helyzete miatt tisztálkodási szereket is elfogadnának adományként). Képek a szállóról.

Adományaitokat 2009. december 10-ig várjuk, hogy még időben eljuttathassuk az Egyesületnek, ők pedig az Ünnepekig szét is tudják azt osztani. Ha szeretnél részt venni az akciónkban, kérlek, küldj egy e-mailt a karacsonyivarazslat@tyukanyo.hu címre, válaszként megírjuk a további teendőket. /Kérlek, a címet kézzel betűnként írd be a leveleződbe, mert a spamek miatt innét kijelölve és másolva nem azt másolja pontosan a géped/

Most sem leszünk hálátlanok: az alkotók között keresztszemes és varrós egységcsomagokat sorsolunk ki.

Ajándék

Kérjük, terjesszétek a blogokban, fórumokban is a kezdeményezésünket!

Adományok megtekinthetőek a galériában.

2009. Augusztus 26., 18:11
Címkék
Értékelés
5 / 5 (40 szavazat alapján)