A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Egyszerű mágneses könyvjelző

2008. Augusztus 22., 09:36
Akár tankönyvekbe, akár más könyvekbe téve mutatós és praktikus az alábbiakban bemutatott mágneses könyvjelző.

Elkészítéséhez semmi másra nincs szükségünk, mint egy tetszőleges méretű és mintájú kartondarabra (kb 6*16 cm-es a bemutatott darab), és mágnesre.

Ez lehet hobbiboltban tekercsben kapható, öntapadós mágneses szalag, de akár a sok felesleges reklámhűtőmágnest is újrahasznosíthatjuk.

KönyvjelzőHajtsuk ketté a kartoncsíkot és ragasszuk bele két oldalára a két mágnesdarabot.
KönyvjelzőKívülről csak a minta látszik.
KönyvjelzőHasználat közben.
 

Nehézségi fok: a legkisebbek is könnyen elkészíthetik idősebbek felügyelete mellett.

Értékelés
5 / 5 (37 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.
Mobil szellemekkel, denevérrel, halloweeni tökkelHalloweeni hangulatot varázsolhatunk ezzel az egyszerű mobillal. Keressünk neki olyan helyet, ahol jár a levegő, így repkedni fognak a szellemeink, denevérjeink, halloweeni tökjeink.