A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Órarend nagyoknak

2008. Augusztus 22., 10:01
Hogy ne csak a kicsiknek kedvezzük órarend-ötlettel, mutatunk egy nagyobbaknak való, tetszetős és praktikus formát.
Órarend nagyoknak színes

Fontos kellék az iskolában az órarend, főleg, ha az osztály óráról órára, teremről teremre vándorol.

Nagyobb gyerekek már nem örülnek a rajzos órarendnek, az "dedós", pedig nagyon sokan vizuális típusúak.

Nekik lehet segítség egy ilyen szép, színes órarend, ahol minden tantárgy kap egy színt. Így messziről ránézve is lehet tudni, milyen óra következik. Ha egy tárgyat több tanár is tanít, akkor célszerű nemcsak a tantárgyat és teremszámot feltüntetni, hanem a tanár nevét is.

Értékelés
4 / 5 (45 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.
Mobil szellemekkel, denevérrel, halloweeni tökkelHalloweeni hangulatot varázsolhatunk ezzel az egyszerű mobillal. Keressünk neki olyan helyet, ahol jár a levegő, így repkedni fognak a szellemeink, denevérjeink, halloweeni tökjeink.