A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Adatvédelmi nyilatkozat a www.tyukanyo.hu oldalhoz

A www.tyukanyo.hu oldalunkon a látogatók személyes adatainak védelme kiemelten fontos számunkra. Ez az adatvédelmi nyilatkozatunk áttekintést nyújt arra vonatkozóan, hogy a látogatóink mely személyes adatnak minősülő információit fogadja, gyűjti rendszerünk, és azokat miképpen használja fel.

Személyes adatok gyűjtése és felhasználása

A személyes adatok olyan információk, amelyek segítségével Ön azonosítható. Ilyen adat például az Ön neve, e-mail címe vagy postacíme. Az oldalunk kizárólag olyan esetekben tárolja az Ön személyes adatait, ha ehhez Ön kifejezetten hozzájárul.

Kizárólag akkor tároljuk, használjuk az Ön személyes adatait, amennyiben Ön ahhoz hozzájárult, és kizárólag az adott esetben - a tartalomra és időre tekintettel - feltétlenül szükséges mértékben, pl. hogy válaszolhassunk az Ön kérdéseire vagy teljesítsük kéréseit.

Az Ön személyes adatainak bármilyen továbbítása, mint például az Ön belépési adatainak weboldalainkról valamely harmadik fél által üzemeltetett közösségi oldalra vagy szolgáltató oldalra, amilyen például a Facebook vagy a Twitter, kizárólag az Ön kifejezett, előzetes hozzájárulása alapján történhet. A cégünk garantálja, hogy nem értékesíti, ill. adja kölcsön az Ön személyes adatait harmadik felek részére. Bizonyos, törvény által megkövetelt esetekben, ill. végrehajtandó állami rendelkezések nyomán azonban előfordulhat, hogy kénytelenek vagyunk Önnel kapcsolatos információkat kiszolgáltatni.

Naplófájlok

Ahogyan szinte valamennyi más weboldal, a www.tyukanyo.hu is naplófájlokat használ. A naplófájlokban időbélyegzővel ellátott információkat tárolunk a Internet Protokol (IP) címekről, böngésző típusokról, hivatkozó és kilépő oldalakról, a felhasználók oldalunkon belüli mozgásáról, és a látogatók földrajzi elhelyezkedéséről. Az IP cím és az egyéb tárolt információk nincsenek olyan információkhoz kapcsolva, amelyek alapján a látogató személye azonosítható lenne. A www.tyukanyo.hu a tárolt információkat harmadik félnek nem adja ki.

"Cookie"-k és Web figyelők

A www.tyukanyo.hu oldal ún. cookie-kat használ, hogy a látogatók személyes beállításait tárolja, és rögzítse, hogy a felhasználó épp mely oldalt tekinti meg.

Néhány a hirdetésmegjelenítő partnerünk szintén használhat cookie-kat és web figyelőket az oldalunkon. A kiemelt hirdetésmegjelenítő partnerünk a Google Adsense rendszer.

A harmadik féltől származó hirdetési szerverek és hálózatok által használt technológiák a www.tyukanyo.hu oldalon megjelenő hirdetéseket és linkeket közvetlenül a látogató böngészőinek továbbítják. Ezek automatikusan értesülnek a látogatók IP címéről, amikor a fenti esemény bekövetkezik. A hirdetőink egyéb technológiákat (például Cookie-kat, Javascriptet és Web figyelőket) is alkalmazhatnak a személyre szabott hirdetések megjelenítése céljából.

A www.tyukanyo.hu-nak nincs rálátása ezekre a hirdetésmegjelenítő harmadik féltől származó cookie-kra.

A vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatok kérdésében a hirdetésmegjelenítő harmadik fél adatvédelmi nyilatkozata adhat bővebb felvilágosítást. A www.tyukanyo.hu a hirdetésmegjelenítők vagy a hirdetett oldalak által használt technológiák fölött rálátással vagy befolyással nem rendelkezik.

Érdeklődésen alapuló hirdetések

A hirdetésmegjelenítő partnereink felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

Választása szerint részben vagy egészben letilthatja az oldalunkról vagy harmadik féltől származó cookiekat. A letiltás mikéntjéről a böngészője kézikönyvében találhat bővebb információkat.

Gyermekek

Gyermekekről nem gyűjtünk személyes adatokat. Amennyiben észleljük, hogy ilyen adat jutott tudomásunkra a gyermek szülőjének vagy egyéb törvényes képviselőjének hozzájárulása nélkül, azonnal kísérletet teszünk annak törlésére. Ennek megtétele során kötelező jelleggel követjük az Ön szülőként, ill. törvényes képviselőként adott, vonatkozó utasításait.

Frissítések és módosítások

A jelen adatvédelmi nyilatkozat egyes részeit bármikor, erről való előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk vagy aktualizálhatjuk. Kérjük, időnként látogassa meg az oldalt, hogy tudomást szerezzen az időközben végrehajtott módosításokról és aktualizálásokról. A módosítás hatályba lépésének dátumát minden esetben feltüntetjük ezen oldalunkon.

Záró rendelkezések

Az adattulajdonos az adatvédelmi jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a Korall Média Bt. 1048 Budapest, Megyeri út 228. postai és az info@korallmedia.com e-mail címen keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Ha a fenti információknál többre lenne szüksége, vagy az adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@korallmedia.com e-mail címünkön.

Korall Média Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Cg. 01-06-780763
1048 Budapest, Megyeri út 228.

Az adatkezelés nyilvántartási számunk: NAIH-84178/2015.

Tyukanyo.hu szerkesztők

Értékelés
4 / 5 (39 szavazat alapján)