A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Anyák napi képeslapok

2009. Május 3., 11:07
Képeslappal is örömet szerezhetünk, ha a szokásos virágcsokorral együtt valami olyasmit is átnyújtunk édesanyánknak, nagymamánknak, amit ezután féltve őrizhet az éjjeli szekrénykéjén. Ha pedig épp nincs időnk erre, küldjünk számára egy elektronikus képeslapot! Mennyire meg fog lepődni, ha legközelebb kinyitja a levelesládáját! Merítsünk ötleteket cikkünkből!

"Képeslappal örömet szerez" - szól a régi szlogen, és valóban milyen igaz is. Hányszor örülünk meg annak, ha a mai e-mailektől, mobiloktól és sms-ektől függő világban, a postaládában nem érkezik mást "csak" egy képeslap! A kézzel írt üdvözletek még ma is ugyanolyan népszerűek és értékesek, mint az elektronikus korszak előtt. A kézzel készített kártyáknak pedig épp emiatt még inkább megnőtt a jelentősége és az értéke. Cikkünkben arra szeretnénk bátorítani minden olvasónkat, hogy a virágcsokor mellé mellékeljen még egy olyan apró ajándékot is, amelyet édesanyja aztán bármikor elővehet és végigsimíthat. Lehet ez kézzel készített képeslap is, de, ha nincs időnk rá, vásároljunk egyet készen, vagy küldjünk egyet a Tyúkanyó.hu képeslapküldő szolgáltatása segítségével! Ha képeslapot szeretnénk küldeni, ne gondolkozzunk csupán az Anyák napjában! Szeretetünket bármikor kifejezhetjük ezen a módon Édesanyánk felé. Biztos lehetünk benne, hogy bármikor adunk át vagy küldünk egy ilyen meglepetést, anyukánk vagy nagymamánk meghatottan fogja olvasgatni.

Sok hasznos tanács és ötlet képeslap és album készítéshez, nem csak Anyák napjára. Nézz be a Scrapbook.hu oldalára.
Scrapbook.hu
A képeslapokhoz, albumokhoz a hozzávalókat is beszerezheted a Scrapbook.hu webshopjában.

Vannak emberek, akik évek, évtizedek óta kincsként őrzik egy dobozban azokat a képeslapokat, amelyeket szeretteiktől kaptak. Elgondolkodtunk már azon, hogy ez tulajdonképpen a scrapbook valódi értelmére is visszavezethető? Nemrég jutott eszembe, hogy scrapbookozás előtt én is mindent dobozokban tároltam, így jutott egy doboz a képeslapoknak is. De vajon miért is? Azért, mert azt jelentették számomra, hogy küldőjük gondolt rám, kifejezte felém szeretetét és keze írását végigsimítva kicsit magam mellé idézhetem ezeknek az üdvözleknek a segítségével. Elgondolkodhatom azon, miért és mikor választhatta épp azt a kártyát, nézhetem az írását, gondolatban újra nevethetek a régi vicceken vagy örülhetek a kedvességének.

Ezt fejezhetjük ki mi magunk is a scrapbook segítségével albumoldalainkon az utánunk következők felé - és igen, így hagyhatunk nyomot magunk után a scrapbookozás segítségével, ahogy a scrapbooking egy másik hazai weboldala is hirdeti felhívásában! Használjuk a hagyományos technikával készített képeslapokat erre a célra vagy készítsük és küldjünk el e-mailben üdvözletünket anyukánk postaládájába meglepetésként!

A Scrapbook.hu és a Scrapbookozz velünk e-magazin Kreatív Csapata és a Tyúkanyó.hu közösen készült az idei Anyák napjára. Tehetséges scrapbookosok olyan exklúzív képeslapokat készítettek, amelyeket elsőként a Tyúkanyó.hu weboldalán mutatunk be. Az üdvözlőkártyákat Varga Franciska, Dobos Tímea, Thurzó Katalin, Jóné Fürj Andrea és Budaházi Brigitta készítette kifejezetten a Tyúkanyó.hu Képeslapküldő szolgáltatása számára. Szerezzünk örömet együtt azoknak a személyeknek, akiknek életünket köszönhetjük! Gondoljunk rájuk és, ha van e-mail postafiókjuk, kattintsunk ide, és még ma küldjük el számukra valamelyiket a szebbnél-szebb képeslapok közül!

Forrás: Scrapbook.hu

Értékelés
5 / 5 (33 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.
Mobil szellemekkel, denevérrel, halloweeni tökkelHalloweeni hangulatot varázsolhatunk ezzel az egyszerű mobillal. Keressünk neki olyan helyet, ahol jár a levegő, így repkedni fognak a szellemeink, denevérjeink, halloweeni tökjeink.
A hozzászólások betöltése folyamatban van.

A hozzászóláshoz egy érvényes e-mail cím megadása szükséges, de ezt nem tesszük közzé. A hozzászólás maximum 255 karakterből állhat, és HTML tagek használatára nincs lehetőség benne.