Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

A gyerek az első! Igen, de hol vagy Te?

Ki tudja miért - talán valami tévesen értelmezett szolgálat-faktor következtében - amikor az embernek gyereke születik, teljesen más üzemmódban kezd működni. Persze, Anyuka üzemmódban. És ez így normális ... gondolhatod.

De azért az már legyen gyanús, ha a napból fél órát nem tudsz elcsenni magadnak! Az nem azért van, mert „a gyerek, meg a háztartás nem engedi” – ez egy elmélet, ami mögé szívesen bújunk!

És még egy fontos dolgot nem szabad elfelejtened: attól, hogy a legcsodálatosabb dolgot éled – Édesanya vagy – még más is vagy (ezt egy kedves pszichológus ismerősömtől hallottam és nagyon megtetszett nekem, azóta is emlegetem :)): a Férjed NŐJE! Hivatalosan és csupa nagybetűvel. Végül is, némi köze csak volt Neki is ahhoz a gyerekhez :)! Akkor pedig igazán megérdemli, hogy ne csak a gyereketek Anyukája akarj lenni, de az Ő NŐJE is...

Jön a nyár. Ezzel óhatatlanul közeledik a bikini szezon is. Mit gondolsz, mennyire elkerekedne a Párod szeme, ha a legcsinibb nyári ruhádban libbennél le a strandra, ahol pedig abba a bikinidbe bújnál, ami szülés előtt 1 évvel volt éppen jó (azóta mélyen elsüllyesztve a szekrény alján várja a „nagy visszatérést”...) ? Milyen büszke lenne arra a JÓ NŐRE, aki nem csak gyermeke(i) Anyja, de akinek az is fontos, hogy az Ő Jó Nője legyen :)!

Ági pilates

Most még pont időben vagy. És a Pilates módszernél hatékonyabb alakformálót, testfeszesítőt még nem találtak ki :)!

Ja, hogy az idő ... Tudom, 3 gyerek mellett nekem sincs belőle túl sok, hogy az alakomon „dolgozzak” – de 15 perced azért legyen! (nekem is most alszik a 10 hónaposom, azért tudok Neked írni, amúgy a mai penzumomat meg a délelőtti alvás során „lenyomtam”).

A „Pilates 13 – mindennapi Pilates-ed napi 13 percben” című DVD-t pont ezért forgattuk le, hogy az ilyen időszűkében létező Édesanyáknak, mint amilyen Te is vagy, ne kelljen lemondania a bomba formáról!

Szóval, HAJRÁ – Pilates-re fel! A DVD-be itt nézhetsz bele.

 
Ági pilates - 13 perc DVD

Sőt, ha megmondod, milyen nemzetiségű volt a Módszer megalkotója – Joseph Pilates – akár meg is nyerheted a DVD-t :)!

A válaszokat 2012. május 14-én éjfélig várjuk. A dvd-jatek@tyukanyo.hu e-mail címre.
Sorsolás 2012. május 15-én. A nyertesnek 2012. május 18-ig kell jelentkeznie nálunk a postacímével.

Ha nem jelez vissza, akkor 2012. május 19-én újra sorsolunk.

Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy már nagyobbak a gyerekeid és el tudsz szabadulni otthonról néhány napra, a dömösi Ági Pilates Slow-life Classic tábor csak Rád vár! Napi 3 torna, sok „lélekápoló” program és beszélgetés, sőt, Zsuzsival is találkozhatsz a táborban :)! Egy kis kényeztetés, feltöltődés Neked is jár – a Család is csak profitál belőle, ha Te jól érzed Magad a bőrödben!

A táborról a részletes információt és egy kis ízelítőt a hangulatból itt találsz.

Lezárult az Ági Pilates-szel közös nyereményjátékunk, 17 helyes megfejtést kaptunk.

A sorsoláshoz a random.org-ot hívtuk segítségül, eszerint a nyertesünk:

Láng Károlyné

Gratulálunk! Minden résztvevőnek köszönjük a játékot, figyeljétek a honlapot, mert máskor is játszhattok velünk :) 2012.05.15
 
2012. Április 29., 11:00
Címkék
Értékelés
4 / 5 (46 szavazat alapján)