A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Impresszum

Az eredeti weblapon található anyagot Babanetes társaimmal gyűjtöttük össze 2001 és 2003 között. A gyűjtemények többsége eredetileg különböző fórumokról származik. Mi rendeztük össze könnyen használható formába. A Babanet Társalgójában ma is megtalálhatod a témákat, ha valamelyik bővebben érdekel, nézz be oda is.

A 2007-es év új kezdetet jelentett az Ötlettárnak is. Régen dédelgetett álmomat valósíthattam meg azzal, hogy végre elkészült a portál szoftvere, amelynek segítségével felkerülhetnek az új anyagok az oldalra.

Hálás köszönet Charley-nak a portál szoftveréért, ami pont azt tudja, amit én szeretnék - márpedig sok extra igényem volt. Nagyon köszönöm neki, hogy minden kérésemet, amihez programozásra volt szükség, megvalósította.

A 2008-as év újabb nagy változást hozott életünkben. Sok keresgélés után végre, hála Zsuzsinak, megleltük a saját nevünket. Egy olyan nevet, ami híven tükrözi a tartalmat, a szerkesztői szándékot, a megcélzott közönséget (Tyúkanyóknak és kiscsibéknek).

Saját domainünkkel vége az ingyenes nevek használatának, ám sajnos ez egyben azzal is járt, hogy a jól megszokott és ismertté vált Ötlettár nevet el kellett hagynunk. Mostantól Tyúkanyó néven ismerhettek minket. Hálás köszönetem Zsuzsinak a "keresztanyaságért".

Most már csak a szabadidőnk mértéke szab határt a fejlődésünknek, ígérjük, igyekszünk mindig valami újat, frisset alkotni és kitalálni, hogy szívesen járjatok vissza hozzánk.

A www.tyukanyo.hu nyelvtani korrektúráját a jövőben is Zsuzsi végzi.

Ha levelet szeretnél írni nekünk, akkor a tyukanyo@tyukanyo.hu címre küldheted azt.

A www.tyukanyo.hu oldalon található minden cikk, kép, információ, beleértve a képi és grafikai megjelenítést is a Korall Média Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. kizárólagos tulajdona, és szerzői jogi védelem alatt áll. Terjesztésük sem nyomtatott, sem elektronikus formában nem megengedett. Mindennemű továbbszolgáltatás, továbbértékesítés, egészében vagy részleteiben történő újraközlés kizárólag a Korall Média Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Szeretettel várunk vissza máskor is!

Napocska, Zsuzsi

Tyúkanyó család
Értékelés
4 / 5 (33 szavazat alapján)