A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Nemzetközi Babahordozó Hét: 2009. szeptember 20-27

2009. Augusztus 25., 17:12
Idén már másodszor csatlakoznak a magyar szülők is a Nemzetközi Babahordozó Héthez szeptember 20. és 27. között.
Nemzetközi Babahordozóhét 2009

A rendezvény célja széles körben megismertetni és népszerűsíteni a baba- és gyermekhordozást. Bemutatók, előadások, performance-ok, szaktanácsadás színesíti a programok palettáját.

Nem csak a hordozásról, de hozzá kapcsolódóan többek között a mosható pelenkázásról, a szoptatásról, a környezettudatos életmódról is érdeklődhetünk a hét folyamán.

Fotókiállítás, örömzene, kisfilmvetítés színesíti minden nap a programkavalkádot.

A zárónapon tombolasorsolás is lesz, ahová egy magasítópárnát ajánlottunk fel nyereményül.

Natur-Baba design Székmagasító

Helyszín: A kesztyűgyár VIII., Mátyás tér 15.

Címkék
Értékelés
4 / 5 (35 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Parádi-medencePénteki Piknik-es kosarunkba Ilke ezt a csodálatos kirándulást hozta. Az úti cél a Parádi-medence, amely a 24- es út mentén található, Gyöngyös és Eger között.
A mosoly garantáltan ragadós!Van egy alapítvány, amelyik azt a küldetést vállalta, hogy segít hidat építeni a sérültek és a nem sérültek közé. Június első hétvégéjén, a Könyvhét idején lesz egy sátruk Pestszentlőrincen. Nagyon kevéssel nagyon sokat tudtok ti is segíteni. Nem pénzzel, hanem valami aprósággal, amit a vásáron el tudnának adni.
Születés Hete, A Családdá válás ünnepe 2011A hagyományoknak megfelelően május első vasárnapján, május 1-jén kezdődik a kilencedik Születés Hete országos rendezvénysorozat, melynek mottója a "Család és hivatás". Közel 80 helyszínen színes, kulturális, szakmai és tájékozató jellegű programokkal várnak minden babára vágyó párt, várandóst, anyukát, apukát, nagyszülőt, családot. Idén először Erdély is csatlakozott a kezdeményezéshez. A Születés Hete 2011 háziasszonyai Szalay Kriszta és Farkasházi Réka színművésznők, Benda Judit egészség-tanácsadó, Dézsi Réka dúla és Madai Krisztina coach.
MODESTMindennapi design az Új Művészben, Szentendrén beszélgetés, teázás, élő zene, vásár 2008. november 21. péntek 17-22h