A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Digitális ajándék Anyák napjára

2007. Május 2., 09:49
Manapság ajándékot egyre inkább a személyesen adunk át. A most közelgő anyák napjára sokan nem tudnak hazautazni édesanyjukhoz, nagymamájukhoz. Nekik szeretnék segíteni pár digitálisan készült, és ily módon továbbítható ajándék-ötlettel.
Anyák napja

Az oldal galériájában találhatóak verses képeslapok.

A galériában a képre kattintva nagyobb méretben is megnézhető a kép. Itt el lehet menteni, ha a jobb egérgombbal kattintasz a képre: ekkor megjelenik egy menü, amelynek segítségével elmentheted, és később az e-mailhez csatolhatod. Lehetőség van a menüből rögtön az e-mail küldésére is.

Nyomtatható képek

Az alábbi linkeken találhatók azok a Power Point prezentációk amelyeket én is e-mailben kaptam és nagyon meghatónak találtam.

Ha a linkre kattintasz a jobb egérgombbal, akkor felugrik egy menü, amelynek segítségével el lehet menteni a gépedre a dokumentumot.

A nő
Te angyal

Csatolt fájlok
Értékelés
4 / 5 (48 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Anyák napi versek gyerekeknek 1. részKisgyerekeknek való versek, ismeretlen költők tollából.
Anyák napi versek nagyoknak 1. részNagyobb gyerekeknek való versek, ismeretlen költők tollából.
Krepp-papír virágSzínes, vidám, könnyen elkészíthető krepp-papír virágok, akár ajándékba vagy csak dekorációnak.
Anyák napja alkalmáraAnyák napját Magyarországon minden évben május első vasárnapján ünnepeljük. Az első megemlékezést 1925-ben szervezték. 2017-ben május 7-én lesz Anyák napja.