A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Gombos ajándékkísérő-kártya

2012. December 10., 00:03
Egyedi ajándékkísérő-kártya, hogy könnyebb legyen megtalálni az ajándékokat.

Hozzávalók:

A6 méretű fehér rajzlap vagy képeslap készítésére alkalmas kartonlap,
néhány gomb

Szükséges eszközök:

ragasztó,
filctoll,
tű,
cérna

Az ajándékkísérő-kártya alapját félbehajtjuk, a belső felére írhatunk üzenetet, az elejére kerülnek a dekorációként szolgáló gombok.

 
Ragasztott ajándékkísárő-kártya
Varrott ajándékkísérő-kártya
 

A gombokat ragasztással vagy varrással rögzítjük a kártya elejére. A ragasztást inkább a lapos hátú gomboknál válasszuk, a ragasztáshoz használjunk dekupázsragasztót.

Ragasztás esetén néhány órát várnunk kell, míg a ragasztó megszárad, és megfelelően rögzíti a gombunkat.

Miután elhelyeztük a gombdíszeket, filctoll segítségével egészítsük ki a képünket, mintha fenyőfadíszként lógnának a gombjaink.

Nehézségi fok:

Könnyű. A ragasztott verziót kisebb gyerekeknek is ajánljuk, de varrósat inkább nagyobbaknak, akik tudnak már varrótűvel varrni.

Értékelés
4 / 5 (47 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Adventi naptár 2012December elsejével kezdődően sok családban nyitogatnak adventi naptárt. Idén is virtuális adventi kalendáriummal készültünk nektek, kedves olvasóink.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.