A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Halloween-i árnyképek ablakba

2011. Október 16., 17:04
A macska, denevér és a bagoly is halloween-i jelképek a boszorkányon kívül. A minta alapján könnyen elkészíthetők otthon is.
Halloween-i árnyképek ablakba

Szükséges anyagok:

fekete karton A/4-es méretben

Szükséges eszközök:

olló
tűzőkapocs
cellux

Elkészítés menete:

Egyféle méretben készültek a sablonjaink. Kinyomtatjuk a mintákat /macska, denevér, bagoly, több denevér egy lapon/.

A kész sablont tűzőkapoccsal hozzáerősítjük a fekete kartonhoz - több helyen rögzítjük, hogy ne mozduljon el és könnyen tudjuk vágni a papírt.

A mintát ollóval körbevágjuk. A kész sziluetteket elrendezzük az ablakon és celluxszal felerősítjük. Próbáljuk meg úgy ragasztani, hogy a cellux ne látszódjon. A baglyot igazítsuk az ablak széléhez, hogy ne a levegőben lógjon az ág, amin ül. A denevéreket elszórtan helyezzük el a bagoly felett az "égbolton"

Ha nincs fekete kartonunk, akkor színes lapokat is használhatunk. A mintapéldány is így készült.

Nehézségi fok: közepesen nehéz, nagyobb gyerekeknek ajánlott.

Értékelés
4 / 5 (36 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Halloween, a kísértetek éjszakájaA Halloween az angolszász országokban a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.