Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Hordozós torna

(X) Hogyan született a Hordozós torna?

Második babánk születése után nagyon vágytam a mozgásra... jártunk is Baba- mama jógára, és Baba- mama tornára is, de az óra második felétől a kislányom már nagyon igényelte az ölben létet, így általában csalódottan távoztam az óráról. Ekkor született meg az ötlet, hogy mivel életünk nagy részét hordozva- hordozódva töltjük, mindez számos tornagyakorlatnál is kivitelezhető.

Számomra a sport nélkülözhetetlen dologgá vált, nemcsak fizikális értelemben, hanem pszihésen is, hiszen, remek relaxációs tevékenység, mindemellett boldogsághormon termelő hatású.

Mire számíthat óráimon az érdeklődő anyuka?

Hordozó torna

Amit az óráról tudni érdemes: Saját tapasztalataim, és edzői tanulmányaim alapján alakítottam ki. Amiben eltér egy hagyományos baba-mama jógától, hogy sokkal jobban előtérbe kerül az izmok fejlesztése, illetve itt az anyukáé a főszerep.

A cél, hogy az egész órát végig tudjátok mozogni. Ha a babácska közben igényel benneteket lehet ölbe venni, hordozni, szoptatni, mindent megoldunk úgy, hogy közben tudjatok tornázni.

Jó sok erősítő gyakorlatot végzünk, hogy visszanyerhessétek a várandósság előtti alakotokat. A pihenőidőben pedig a jóga ászanáké a főszerep, hiszen azok is elengedhetetlenek a testi-lelki rugalmasság fenntartásához.

Jelenlegi óráim (2014):
Liliom fitt, Budapest, IX. Liliom u.39.

Babás jóga erősítéssel: szerda 11:00-12:00
Ára: 1200Ft/alkalom

Hordozós torna/ baba-mama torna: péntek 10:30-11:30
Ára: 1200Ft/alkalom

Kismama jóga: péntek 12:00-13:30 és szombat 8:30-10:00
Ára: 1500Ft/alkalom

Kérlek Benneteket jelezzétek nekem telefonon, ha részt kívántok venni az órán:
Emmi: 06-20-502-09-84

2009. November 17., 12:48
Címkék
Értékelés
4 / 5 (44 szavazat alapján)