Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Húsvéti képeslap-pályázat 2009

Scrap bazár

A beküldhető képeslap mérete maximum 500x500 pixel lehet, és .bmp formátumú fájlként kell eljuttatni hozzánk. Azok a képeslapok, amelyeknek nem megfelelő a mérete, vagy a fájlformátuma, nem vehetnek részt a pályázaton. A nyereményeket a Scrap Bazár weboldal biztosítja számunkra.

Egy személy több képeslappal is pályázhat.

A képeslap nem lehet obszcén vagy durva, hiszen a weblapot kisgyerekek is látogatják. A képeslapokat 2009. április 8.-án 23 óra 59 percig várjuk a husvet-palyazat@tyukanyo.hu e-mail címre. /Kérlek, a címet kézzel betűnként írd be a leveleződbe, mert a spamek miatt innen kijelölve és másolva nem a címet másolja pontosan a géped./ Az e-mailben kérjük, írj egy becenevet, ami szerepelhet a képeslap mellett készítőként. A képeslapok 2009. április 9-én felkerülnek a képeslapküldő Húsvét kategóriájába.

Nyeremények

Ajándék 1A képeslapokat egy zsűri pontozza -a zsűri által a legszebbnek, legötletesebbnek ítélt képeslap beküldője a képen látható, a Scrap Bazár weboldal által felajánlott akril pecsétet kapja ajándékba.
Ajándék 22009. április 16-án a képeslapküldőben megnézzük, melyik képeslapot hányszor küldték el ismerőseiknek, barátaiknak a weblapunk látogatói. Az első helyezett, azaz legtöbbször elküldött képeslap beküldője a képen látható, a Scrap Bazár weboldal által felajánlott akril pecsétet kapja ajándékba.

Várjuk szeretettel a pályamunkákat.

Köszönjük szépen a sok szép képeslapot.

Oldalunk látogatói az alábbi képeslapot küldték el legtöbbször, amelyet Eszterlánc készített nekünk: Legtöbbet elküldött képeslap
Az öt tagú zsűrink által a legtöbb pontot kapott képeslap, amelyet Osli készített nekünk: Zsűri pontozása alapján a legtöbb pontot kapott képeslap
 
2009. Március 31., 11:34
Címkék
Értékelés
3 / 5 (33 szavazat alapján)