A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Karácsonyi ajándékkísérő

2012. December 18., 00:50
Gyorsan elkészíthető ajándékkísérő kártyák karácsonyra.

A mellékelt mintát nyomtassuk ki egy A4-es lapra. Ha szeretnénk kiszínezni, akkor még a kártyák kivágása előtt színezzük ki a télapók sapkáját.

A színezéshez egy piros ceruza vagy filctoll is tökéletes.

A télapó figurák fejénél picit nehezebb szépen körbevágni, de a színezésbe már a legkisebb gyerekek is bevonhatók.

Karácsonyi ajándékkísérő kártya

Nehézségi fok:

Közepesen könnyű. Ollóval ügyesen bánó gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk.

Értékelés
4 / 5 (37 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Adventi naptár 2012December elsejével kezdődően sok családban nyitogatnak adventi naptárt. Idén is virtuális adventi kalendáriummal készültünk nektek, kedves olvasóink.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.