A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Keresztszemes hímzés

2006. December 3., 09:16

Keresztszemes hímzés kezdőknek

Ez az oldal a keresztöltés világába vezet be minden "ráérő" kismamát. Az alapoktól az ötletekig mindent megpróbált a szerkesztő összeszedni, valamint egy kisebb képtárat is összeállított, hogy minden együtt legyen a kezdéshez.

Egy kis kép kedves ajándék lehet, vagy díszíthetjük egyedi mintákkal kisbabánk, gyeremekeink holmijait. Az oldalt Anyapoc készített el nekünk.

Értékelés
4 / 5 (37 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
KézművességKöszöntelek a kézműves összefoglaló oldalán. Remélem, hogy néhány ötlet elnyeri a tetszésedet, és sikerül meglepned a családodat vele.
Foltvarázs pályázat - Foltvarázs tavaszi játékKedves Olvasónk, a tyukanyo.hu szerkesztősége szeretné megnyerni a Foltvarász ajándékcsomagját, hogy azt utána maradéktalanul felajánlhassuk a különböző pályázataink díjául.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.