A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Szívalakú szalvétagyűrű

2008. Április 16., 15:13
Ezt a fajta szalvétagyűrűt anyósomnál láttam, neki készítette el egyik unokája az óvodában Anyák napjára. Nagyon megtetszett az egyszerűsége és szépsége miatt.

Szükséges anyagok:

- 1 db dekorgumi

Szükséges eszközök:

- olló

Szívalakú szalvétagyűrű

A mellékelt mintát kinyomtatjuk, a külső vonal mentén körbevágjuk.

Figyelem! A középső szívnél csak az x jelek közötti alsó részt vágjuk körbe! A közepén lévő szürke szívet kivágjuk, ezután a mintát átrajzoljuk a dekorgumira.

A dekorgumiból ugyanúgy vágjuk ki a mintát, mint a szabásmintánkból. Ha ezzel elkészültünk, beleteszünk egy szalvétát és már kész is az apró figyelmesség.

Kitalálhatunk saját formákat is, amit először papírból elkészítünk, majd átrajzoljuk és kivágjuk dekorgumiból.

 
Szívalakú szalvétagyűrű minta A Szívalakú szalvétagyűrű minta pdf fájlt a képre vagy a linkre kattintva tudod lementeni. Örülünk és köszönjük, ha úgy gondolod, hogy hírét vinnéd, de kérünk, a bejegyzésünket linkeld, ne közvetlenül a PDF fájlt.
 

Nehézségi fok:
könnyű, kisebb gyerekeknek is ajánlott felnőtt felügyelete mellett.

Értékelés
5 / 5 (40 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Mag-mandala, magképA legtöbb gyerek nagyon szeret alkotni. Ezzel a módszerrel a legkisebbek is hamar sikerélményhez juthatnak, mivel nagyon szép, mutatós díszeket, ajándékképeket tudnak készíteni bárkinek. Egy kép elkészítése legalább 20-30 percet vesz igénybe attól függően, hányféle magot használunk egy képhez, és mennyire bonyolult képet készítünk. Az én gyerekeim órákon keresztül szívesen ragasztanak ilyen képeket.
Anyák napja alkalmáraAnyák napját Magyarországon minden évben május első vasárnapján ünnepeljük. Az első megemlékezést 1925-ben szervezték. 2017-ben május 7-én lesz Anyák napja.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.