A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Téli ablakdísz

2012. December 22., 00:09
Egyszerűen elkészíthető, téli, állatos kép ablakra.

Nyomtassuk ki a mellékelt mintát, majd a szaggatott vonal mentén hajtsuk félbe a lapunkat. A kivágáshoz egy éles és hegyes ollót használjunk. Először a belső íveket, majd a külső ívet vágjuk körbe.

A kész mintánkat tehetjük az ablakra, ajtóra vagy tükörre.

Téli ablakdísz

Nehézségi fok:
Közepesen nehéz. Ollóval ügyesen bánó, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk.

Értékelés
3 / 5 (40 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Adventi naptár 2012December elsejével kezdődően sok családban nyitogatnak adventi naptárt. Idén is virtuális adventi kalendáriummal készültünk nektek, kedves olvasóink.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.