A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Textilszaloncukrok varrása

2011. November 28., 10:11
Igen kevés varrástudással is elkészíthetőek ezek a dekoratív textilszaloncukrok, akár még varrógép nélkül is. Most azt mutatjuk be, hogyan lehet egyszerre gyorsan, sokat megvarrni.

Anyagszükséglet:

- karácsonyi mintás textil
- csipkeszalag

Vágjunk le a textilből egy kb. 8 cm-es csíkot olyan hosszan, ahogy az anyag szélessége engedi.

A csipkeszalagból 2 db ugyanilyen hosszú csíkot szintén vágjunk le.

A 2 hosszú oldalára színt színre fordítva varrjuk fel a csíkra a csipkét.

Szaloncukor textilből

Ha ez kész, vágjunk le belőle kb. 8-10 cm-es darabokat, attól függően, milyen pufira szeretnénk majd tömni a szaloncukrokat.

Szaloncukor textilből

Minden darabot a visszájára fordítva varrjunk össze.

Szaloncukor textilből

Ha minden darabot levarrtunk, óvatosan fordítsuk ki azokat.

Szaloncukor textilből

Az egyik végén erősen kötözzük le a csipke alatt, majd tömjük ki. Ha elég tömés került bele, ugyanolyan távolságra, mint az alsó vége, kötözzük el.

Szaloncukor textilből

Már csak egy akasztó kell rá (vékony szalagból, aranyszínű cérnából, drótból, bármiből, amiből szeretnénk), és már kész is.

Értékelés
4 / 5 (42 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Karácsony, ahogy mi készülünk ráErről az oldalról érhetőek el a Karácsonnyal kapcsolatos cikkeink, versek, mesék, receptek, lakásdekorációk és ajándék ötletek.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.