A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Tök papírtányérból

2007. Október 23., 10:15
Tök papírtányérból

Szükséges anyagok:

papírtányér
kevés zöld krepp-papír

Szükséges eszközök:<

festék
ecset

Vegyünk papírtányérokat.

Festékkel fessük be narancssárgára, majd ha megszáradt, feketével fessünk neki szemet, szájat, orrot. Használhatunk temperát, vagy gombfestéket.

Ha megszáradt, a tányér a másik oldalát is kifesthetjük. A végén a zöld krepp-papírból kis indát vágunk a tök tetejére. Gémkapocs és fonal segítségével akár a mennyezetre is felakaszthatjuk; vicces, ahogy forog a levegő áramlásától.

Ha gyerekünk szeret festeni, akkor érdemes beszerezni a Koh-I-Noor Anilinky 12 színű vízfestékét. Nagyon szép, élénk színeket lehet elérni vele kevés festék használatával is.

Nehézségi fok: Könnyű, bármely korosztálynak ajánlott.

Értékelés
4 / 5 (37 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
ÜnnepekErről az oldalról érheted el az ünnepeinkhez kapcsolódó válogatásokat. Egy-egy oldal tartalmaz recepteket, verseket és néhány saját kezűleg elkészíthető, az adott ünnephez illő alkotás leírását. Ha van különleges ötleted és szeretnéd másokkal is megosztani, akkor várom levélben.
Papír tökKönnyen elkészíthető papír tök kisgyerekeknek.
Töklámpás befőttesüvegbőlApró dekoráció asztalra, ajtó elé vagy udvarra.
TöklámpásA töklámpás-készítésnek nagy hagyománya van az Egyesült Államokban, nagyobb gyerekek akár önállóan is elkészíthetik felnőtt felügyelete mellett. A leírás segítségével ön is elkészítheti.
Repülő boszorkány ablakraA boszorkányok kedvelt figurái a halloween-i ünneplésnek, a minta alapján Ön is elkészítheti.
Karácsony, ahogy mi készülünk ráErről az oldalról érhetőek el a Karácsonnyal kapcsolatos cikkeink, versek, mesék, receptek, lakásdekorációk és ajándék ötletek.