Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Valentin napi pályázat

Őszintén bevallom, azon kevesek közé tartozok, akik szeretik a Valentin napot, de nem az elüzletiesedett részét, hanem amikor jelképes dolgokkal adjuk ismerőseink, szeretteink tudtára, hogy gondolunk rájuk. Úgy gondoltuk, az elektronikus képeslapküldő szolgáltatásunkat bővíteni kellene Valentin napi kártyákkal, ezért képeslap-készítési pályázatot írunk ki. Hogy legyen tétje is a dolognak, és talán nagyobb kedvvel készítsétek a képeslapokat, ezért szereztünk pár nagyon tetszetős bögrét, hogy azzal kedveskedjünk nektek.

A beküldhető képeslap mérete maximum 500x500 pixel lehet, és BMP formátumú fájlként kell eljuttatni hozzánk. Azok a képeslapok, amelyeknek nem megfelelő a mérete vagy a fájlformátuma, nem vehetnek részt a pályázaton.

Egy személy több képeslappal is pályázhat.

A képeslap nem lehet obszcén vagy durva, hiszen a weblapot kisgyerekek is látogatják.

A képeslapokat 2008. február 9.-én 23 óra 59 percig várom a valentin-palyazat@tyukanyo.hu e-mail címre. /Kérlek, a címet kézzel betűnként írd be a leveleződbe, mert a spamek miatt innét kijelölve és másolva nem azt másolja pontosan a géped/ Az e-mailben kérlek, írj egy becenevet, ami szerepelhet a képeslap mellett készítőként.

A képeslapok 2008. február 10.-én felkerülnek a képeslapküldőbe.

Bögre

A zsűri által a három legszebbnek, legötletesebbnek ítélt képeslap beküldője a képen látható stílusú, Cseh Magi által készített kávés bögrét /1 dl/ kapja ajándékba.

A képeslapok közül sorsolással kiválasztunk 3 darabot, amelyeknek beküldője szintén a képen láthatóhoz hasonló, Cseh Magi által készített kávés bögrét /1 dl/ kapja ajándékba.

Február 15.-én a képeslapküldőben megnézzük, melyik képeslapot mennyiszer küldték el ismerőseiknek, barátaiknak a weblapunk látogatói. Az első három helyezett képeslap beküldője Cseh Magi által készített teás bögrét /3 dl/ kap ajándékba.

A pályázatra 2008. február 10.-ig beérkezett képeslapok a Képeslapküldönk Valentin napi kategóriájában tekinthetőek meg.

A pályázat határidejéig 7 darab képeslapot küldtetek, de a határidő lejárta után is érkezett még számos szép munka. Ezek is felkerültek a küldhető képeslapok közé, de sajnos már nem tudta értékelni az 5 fős zsűri. Február 15-én csak a határidőre beérkezett képeslapok elküldésének számát tudjuk figyelembe venni a versenyben, kivéve, ha azok közül nem lesz 3 olyan, amelyet elküldenek a látogatóink ismerőseiknek, barátaiknak.

Eredmények:

Zsűri pontozása alapján:
I. Moncsi
II.-III. Eszter, Juca

Látogatók véleménye szerint:
I. Moncsi
II. Juca
III. Hópihe

Sorsolást végül nem tartottunk, mert csak 4 versenyző volt, így mindenki kap a nyereménybögrén kívül egy második kávés bögrét.

85Zsűri pontszáma: 7 pont
Elküldve: 2 db
86Zsűri pontszáma: 0 pont
Elküldve: 5 db
87Zsűri pontszáma: 2 pont
Elküldve: 14 db
88Zsűri pontszáma: 1 pont
Elküldve: 2 db
89Zsűri pontszáma: 7 pont
Elküldve: 27 db
90Zsűri pontszáma: 2 pont
Elküldve: 4 db
91Zsűri pontszáma: 11 pont
Elküldve: 36 db
 
2008. Február 3., 23:25
Címkék
Értékelés
3 / 5 (45 szavazat alapján)