A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Vicces névjegyek anyáknak

2013. Január 20., 14:31

Ha "csak" a gyerekiddel vagy otthon, akkor valószínűleg nincs szükséged névjegykártyákra. A telefonszámodat szükség esetén gyorsan rá tudod firkantani egy post-itre, komolyabb, elegánsabb verzióra nem igazán van szükséged.

Mi készítettünk egy kis ízelítőt vicces névjegykártyákból, az "Anya" titulust, a szerepkört kicsit átfogalmazva. Akár kézzel is ráírhatod a neved, telefonszámod, de ha kicsit ügyesebben bánsz a szövegszerkesztővel, akkor magára a képre is rászerkesztheted a szükséges adatokat.

Vicces névjegyek anyáknak

Én kinyomtattam a saját verziómat, lelamináltam, feldaraboltam –és izgatottan várom a megfelelő alkalmat, amikor valakinek átnyújthatom :)

Értékelés
5 / 5 (31 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Csak egy ANYA?Ezt a szöveget e-mailben kaptam egyik ismerősömtől mostanában, annyira meghatódtam, hogy szerettem volna mindenkinek megmutatni.
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.