A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

E-képeslap

2007. Március 29., 13:41
Manapság egyre ritkábban küldünk valódi képeslapot ismerőseinknek, szeretteinknek, hiszen szinte mindenkinek van e-mail-címe. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb így küldeni jókívánságainkat.
Képeslap

Tegyük egyedivé az ünnepre küldött virtuális képeslapokat! Illesszük be gyermekünk, kertünk, házi kedvencünk stb. képét az üdvözletbe –biztosan nagy sikerünk lesz vele!

Küldje el kedvenc képet amit Húsvéti képeslapon szívesen viszont látna.

A képeket a galériában közzé tesszük, hogy mindenki megcsodálhassa. A beküldött képek között sorsolást rendezünk és a 3 szerencsés nyertes képből digitális húsvéti képeslapot készítünk.

Címünk:2007-es pályázat
Beküldési határidő: 2007. április 2.

A nyertesek az elkészített képeket e-mailen kapják vissza április 3-án.

Sajnos kevesen éltek a lehetőséggel, hogy képet küldjenek kreatív ajánlatunkhoz. Így egyetlen húsvéti üdvözletet tudtunk csak készíteni. Az elkészült kép a galériában tekinthető meg.

 
Értékelés
4 / 5 (44 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Húsvéti ajtódíszMagunk is könnyen készíthetünk felakasztható díszt ajtóra, ablakra. Nem szükséges különösebb kézügyesség sem hozzá.
Húsvéti pályázatA 2007 évi húsvéti pályázat leírása és a beérkezett művek képekei.
Április - Szent György havaA latin aperire (megnyitni) szóból származik, mely Ovidius szerint a rügyek, a bimbók és virágok tavaszi nyílásával áll vonatkozásban. Április csalfa és változékony jellegű.
Húsvét ünnepeHúsvét a kereszténység egyik legnagyobb szent ünnepe, úgynevezett "mozgó ünnep". Ezen az oldalon sok hasznos ötletet találsz az ünnepre.