A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

A tyúkanyó és a kiscsibéi könyvborító terv pályázat

2009. Június 4., 10:48

Kedves Látogatóink!

A közelmúltban nagy szerencse ért minket: nyertünk a foltvarazs.hu oldal pályázatán.

Ahogyan azt már korábban megígértük, nem magunknak szeretnénk megtartani a nyereményt, hanem szétosztani Köztetek, kedves Olvasóink; akik kisebb-nagyobb rendszerességgel látogatjátok az oldalunkat.

Olyan pályázatot szeretnénk közzétenni, amin bárki indulhat: kicsi és nagy, szülő és gyerek egyaránt. Nem kell mást tennetek, mint egy könyvborító tervét elkészíteni. Képzeljetek el egy mesét, aminek az a címe: A tyúkanyó és a kiscsibéi -majd rajzoljatok, fessetek, ragasszatok, varrjatok ennek a könyvnek egy borítót! Bármilyen technikát választhattok, hagyományosat és digitálist is. Csak fényképezzétek le vagy szkenneljétek be, és küldjétek el email-címünkre.

A zsűrizés 2 lépcsőben történik: - először a szerkesztőségben kiválasztjuk a 10 legszebb, legaranyosabb, legkreatívabb alkotást - majd ezeket név nélkül feltesszük a tyukanyoponthu.blogspot.com blogunkra, és az olvasók szavazhatják meg, ki legyen az első 3 helyezett.

Beküldési határidő: 2009. július 15.

email-címünk: konyvborito-palyazat@tyukanyo.hu /Kérlek, a címet kézzel betűnként írd be a leveleződbe, mert a spamek miatt innét kijelölve és másolva nem azt másolja pontosan a géped/

Nyeremények:

I. helyezett: 1. helyezettRoyal Paris - Árvácska kereszszemes készlet RP642003

A kész kép átmérője 17 cm.
Alapanyaga 22x22 csontszínű Aida.

A csomag tartalmazza a bekeretezéshez is használható rámát!

Értéke: 2970 Ft.
II. helyezett: 2. helyezettLanarte - Lila virág keresztszemes készlet

tervező: Marjolein Bastin
14 x 19 cm
Alapanyaga 100% pamut fehér hímzővászon.

Értéke: 2350 Ft
III. helyezett: 3. helyezettEszter kézimunka- Három hosszú szív foltvarrás egységcsomag EK 005

3 db 12 cm magas szív elkészítéséhez

A csomag előkészítve tartalmazza a szívek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat.

Értéke: 800 Ft
 

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

A tyukanyo.hu szerkesztősége

Címkék
Értékelés
4 / 5 (48 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
Mikulásos szalvétadíszMikulás napján az asztalunkat díszíthetjük ezzel a gyorsan elkészíthető mikulásos szalvétadísszel.
Könyvespolci jelölőA könyvespolc akkor az igazi, ha használjuk, le-fel kerülnek róla a könyvek. Nálunk sok esetben már nem az eredeti helyükre kerülnek vissza a könyvek. Ezen segíthetnek az aranyos állatos könyvespolci jelölők.
Díszek vasalható gyöngybőlGyöngyökkel játszani jó móka és időtöltés. Sok kedves meglepetés készülhet a családnak. Nem elhanyagolható előny, hogy a gyöngyökkel történő játék fejleszti a gyerekek ügyességét, az ujjak finom mozgását, a szem és a kéz koordinációját.
Mobil szellemekkel, denevérrel, halloweeni tökkelHalloweeni hangulatot varázsolhatunk ezzel az egyszerű mobillal. Keressünk neki olyan helyet, ahol jár a levegő, így repkedni fognak a szellemeink, denevérjeink, halloweeni tökjeink.