A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ
Tyukanyo.hu
Versek, mesék, receptek, gyűjtemények, listák, ünnepi ötletek, kézműves leírások tyúkanyóknak és kiscsibéknek!
www.tyukanyo.hu

Adventi naptár

December elsejével kezdődően sok családban nyitogatnak adventi naptárt. Napról napra kíváncsian bontogatjuk a csomagokat, várakozva pislantunk bele, vajon az aznapi milyen meglepetést tartogathat. Egy különleges virtuális adventi naptárral készültünk az olvasóink számára. Minden napra kitaláltunk valamit, amit magad is el tudsz készíteni, majd ajándékba tudod adni, vagy fel tudod használni otthoni dekorációnak.

Minden nap vár rád egy doboz, amit beszámoztunk, hogy tudd, melyik nap melyiket nyisd ki. A dobozra kattintva tudod megnézni, mit rejt a csomag.

Békés készülődést, meghitt várakozást kívánunk!

 

December 1 December 2  December 3
December 10 December 11 December 12
December 13 December 14 December 15
December 22 December 23 December 24

Értékelés
5 / 5 (32 szavazat alapján)
Témához kapcsolódó további cikkeink
LufivirágÁltalában a kisgyerekek és a nagyobbak is nagyon kedvelik a lufit. Ezzel egy kis újdonságot vihetsz az otthoni lufizásba.
Kutya fonalbólÁfonya által készített fonalkutyus, amellyel minden gyerek szívesen játszik.
Mag-mandala, magképA legtöbb gyerek nagyon szeret alkotni. Ezzel a módszerrel a legkisebbek is hamar sikerélményhez juthatnak, mivel nagyon szép, mutatós díszeket, ajándékképeket tudnak készíteni bárkinek. Egy kép elkészítése legalább 20-30 percet vesz igénybe attól függően, hányféle magot használunk egy képhez, és mennyire bonyolult képet készítünk. Az én gyerekeim órákon keresztül szívesen ragasztanak ilyen képeket.
Fenyős üdvözlőlapEgy olyan üdvözlőlapot mutatunk be, amelyet egy kartonlapból elkészíthet egy kisebb gyerek felnőtt felügyelete mellett.
Csillagos üdvözlőlapAz ügyes kezű nagyobb gyerekek varrással díszíthetik a képeslapot.
Makramé virágtartó mini cseréphezKedves ajándék lehet nagymamáknak, anyukáknak lánytestvéreknek, kedvenc barátnőnek ez az egyszerűen elkészíthető virágtartó, vehetünk hozzá egy apró cserepes virágot is.
Anyák napi meglepetés só-liszt gyurmábólA só-liszt gyurmát kifejezetten a kicsi kezeknek találták ki: könnyen kezelhető, bármikor előállítható, olcsó, természetbarát anyag.
Ablak vagy tükör?Hétköznapi használati tárgyainkat egy kis kreativitással igazán fel tudjuk dobni. Ilyen például ez a teljesen egyszerű tükör, széles fakerettel, amiből egy kis fantáziával egy helyes csendéletet varázsolhatunk.
Gipszfigurák készítéseA gipszöntés azért is jó dolog, mert legalább 2 napra ad elfoglaltságot. Egyik nap kiöntjük magát a formát, majd másnap, mikor már megszáradt a gipsz, felhasználjuk.
Díszített üveg képkeretGyorsan elkészíthető kedves ajándék bárkinek.
Festett táskaPraktikus mindennapi használati tárgy lehet ez az egyedileg festett vászon szatyor. Dekorációtól függően bárkinek jó ajándék.
Kesztyű ajándékkísérőNéha a sok egyforma csomag láttán gondot jelenthet, hogy felismerjük, a fa alatt melyik ajándék kié. Ezek a kesztyűk ezen a problémán segítenek.
FenyődíszA karácsonyfára a gyerekek mindig szívesen készítenek díszeket. Ezt az egyszerű fát a legkisebbek is sikeresen elkészíthetik, nem igényel különösebb kézügyességet.
GombvirágSok háztartásban kallódnak szép, ámde felhasználatlan gombok - ki gondolná, hogy belőlük akár kedves virágokat is készíthetünk... Megmutatjuk, hogyan.
Szívalakú szalvétagyűrűEzt a fajta szalvétagyűrűt anyósomnál láttam, neki készítette el egyik unokája az óvodában Anyák napjára. Nagyon megtetszett az egyszerűsége és szépsége miatt.
PoháralátétSokszor gondot okoz, mit ajándékozzunk anyukánknak, nagymamánknak, ami kicsit különbözik a megszokott meglepetésektől. Ezt az egyszerű alátétet még a legkisebbek is könnyen elkészítik, ráadásul nem okoz majd többet gondot, hogy foltot hagy a pohár az asztalon.
Ajándék ládika szalvétatechnikávalKedves ajándék lehet ez az ékszerdoboz. Nagyon gyorsan elkészül, és apró, személyre szóló meglepetést tehetünk bele.
Egyszerű mágneses könyvjelzőAkár tankönyvekbe, akár más könyvekbe téve mutatós és praktikus az alábbiakban bemutatott mágneses könyvjelző.
Gondolat-lekvárEgyedi meglepetés-ötlet azoknak, akiket a legjobban szeretünk.
Fakanál bábIlyenkor hűvösebb napokon, amikor jobb bent tevékenykedni nálunk mindig egyszerre több minden van készülőben... Napok óta a fakanál bábjainkat csinosítgatjuk.
Gesztenye autóHűvösebb napokon jó kis móka gesztenyéből ezt azt készíteni. Ma gesztenye autó készült.
Makramé babaKedves ajándék lehet nagymamáknak, anyukának, óvó néniknek, lánytestvéreknek, ovis-sulis barátnőnek ez a gyorsan elkészíthető baba.
Gyertyák méhviaszbólNem is gondoltam volna, hogy mennyire egyszerű módon lehet méhviaszlapból gyertyát készíteni. Most kipróbáltam, és veletek is megosztom.
Textilszaloncukrok varrásaIgen kevés varrástudással is elkészíthetőek ezek a dekoratív textilszaloncukrok, akár még varrógép nélkül is. Most azt mutatjuk be, hogyan lehet egyszerre gyorsan, sokat megvarrni.